Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αθηνα, Αττική
Κάλπασε με τον Πήγασο.

welcome to my poetry site

Το contact me,my emails are
inei777@gmail.com & auinta888@windowslive.com

Mars dreams P3 Orion unicorn area






Βρισκόμαστε στην αστρική περιοχή μεταξύ Ωρίωνα και Μονόκερου.

NGC2110   12,5 MAG ΣΤΟΝ ORION
Μεταξύ 1ου και 2ου πετάλου του ανθού της γυναίκας βρίσκουμε το αστρο 55 του Ωρίωνα. 


Επι της επιφάνειας του Άρη στην αστρική αυτή περιοχή, βρίσκουμε  μια γυναίκα που θυμιζει Περουβιανή τέχνη. Στο μέτωπο έχει χαράγματα όμοια με τις γραμμές που φτιάχνουν οι ιθαγενείς στο μέτωπο τους στις ιερές τους τελετουργίες.

Τα χαρακτηριστικά της είναι απόλυτα ευδιάκριτα και έτσι δεν χρειάστηκε να φτιάξουμε γραμμές. Στο μάγουλο της εχει ένα  διακοσμητικό που μοιάζει με μαλλί μα και  πτηνό ταυτόχρονα.

Η μακρυά ουρά του, φτάνει μέχρι την κορφή του μετώπου της και καταλήγει σε ένα ταυ. Εδώ το χρώμα της επιφάνειας είναι μωβί και ξεγελά το μάτι - ποιώντας στην  ίδια θέση ένα  τετράκτινο άστρο ανθό που στέφει την κεφαλη της γυναίκας.

Το πτηνό με την μακριά ουρά  και τα λοφία που έχει ανοιχτά  τα φτερά του,  σκιάζεται στο αριστερό του φτερό απο ένα γκρίζο παραλλη-λογραμμο και είναι σαν να το κρατά στην αριστερή του φτερούγα.

Η κεφαλή της γυνάικας είναι στρογγυλή σαν φεγγάρι, ενω στο πίσω μέρος του κεφαλιού διακρίνομε ένα άλλο πτηνό που μοιάζει πολλυ με εκείνο που ολοκλήρωνε τον κύκλο του ποδιού. Οι μωβι κύκλοι μοιάζουν μεκριοκέρατα ή διακοσμητικους δισκους της κόμης.
Απο τον δίσκο αυτο αριστερά τα μαλλιά της  γυναίκας σχηματιζουν μπούκλες τυπου 8. Πάνω δεξιά το αναγλυφο της επιφάνιας θυμίζει λουλουδι ανοιγμένο ενω αριστερά απο την κεφαλη απο το σημείο που αρχίζει η μπούκλα η μελανή σκίαση με τα αναγλυφα δίνει άλλο ένα 4πεταλο ανθό.


Στο μπούστο της γυναίκας υπάρχει ένας 8 πέταλος ανθός.
Η 2η μπούκλα 8 είναι στην ουσία τα δύο πέταλα του ανθού ενώ το τρίτο βρίσκεται στον λαιμό της.Αυτό το πέταλο θα το ονομάσουμε της γυναίκας.
Στο πρώτο πέταλο που σχηματίζει το 8ρι διακρίνουμε μια ανθρώπινη κεφαλή να κοιτά προς το κέντρο ενώ πίσω της φέρει ένα κεφάλι λέοντα. Αυτό το πέταλο θα το ονομάσουμε του ανθρώπου λέοντα που πιθανότατα απο εδώ να αρχίζει και η ιστορία του.
Στον διαχωρισμό των πετάλων αυτών πιθανότατα να υπήρχε ένας καταράκτης.

 Το Τέταρτο πέταλο μας δίνεται δεξιά απο τον λαιμό με ένα ρομβοειδή ανάγλυφο του εδάφους που βρίσκεται σε πιο κατω επίπεδο από οπου το ύδωρ-μωβί χρωματισμός  έρχεται και πέφτει μέσα στο κέντρο του ανθού. Εδω σίγουρα έχουμε ένας δεύτερος καταράκτης.

Συνεχίζοντας απο αριστερά έχουμε ένα πέταλο μιας Ζ οροσειράς ένα πέταλο Ι οροσειράς με ανάγλυφο 3 ανάμεσα τους και εκεί στο Ι το πρόσωπο του 8ου Ίλ.
Το 3 στην ουσία, είναι τα κλεισμένα φτερά, μαζί με την ουρά ενος πτηνού - που κάθετε αριστερά κοιτώντας την ουρά του.

Το Ζ Ι λοιπόν μεταφέρεται στον 8ο Ίλ. τον νεαρό μουσάτο άντρα του Ι πετάλου. Αν διαβάσουμε το 3 ως Ε εχουμε την λέξη Ζ3Ι- ΖΕΙ

Ας ξαναδούμε απο μακριά τώρα τα ανάγλυφα των γραμμάτων. 
Διαβάζουμε Ζ* 3=Ε* 4=Ι+y * S =5 + 3=Ε*Ι = Ζ 34 531  =ΖΕΙ- ΥΣ- ΕΙ

Ζει κρυμμένο μέσα στο Εϊ αλλά  και ΖΕΙ+ΥΣ+ΕΙ=ΖΕΥΣ+ΕΪ


Στο κέντρο του ανθού που πλέον είναι ευδιάκριτος σχηματίζετε εκ πρωτης όψεως μια υδρία απο το μωβ χρώμα του εδάφους. Τα δοχεία τέτοιου τύπου τα συναντάμε συχνά στην γή σε περιοχές με νερο.

Βρισκόμαστε πιθανότατα σε μια πηγή.Μια πηγή που φέρει έναν στρόβιλο .Αρα μια περιστρεφόμενη υδάτινη πηγή.


Ας δούμε τώρα πιο λεπτομερώς το  κέντρο του ανθού.
Σε κοντινό πλάνο  το κέντρο είναι μεγαλύτερο και σχηματιζει το Α και το περιστρεφόμενο λίθο που θυμίζει κάπως γαλαξία. Το πτηνό του περιστρεφόμενου κέντρου δείχνει  αυτα τα 2 σχήματαμε με τις φτερούγες του -δίνωντας ιδιαίτερη προσοχή  στο περιστρεφόμενο κέντρο.

 Μεταξυ 4ου και πεμπτου πεταλου η κεφαλή του  νεαρού γενιοφόρου στο όρος Ι είναι ένα θαύμα της φύσης του Άρη -καλλιτεχνικά μιλώντας.




Παρατηρούμε οτι το  πτηνο που κοιτά το περιστρεφόμενο κέντρο μοιάζει σαν να στέφει με την ουρά του την κεφαλή του γενιοφόρου στο σημείο που σχηματίζετε ένας κύκλος. 

Ενα μικρό λ και ένα μεγάλο Λ βρίσκονται ακριβώς δίπλα και μοιάζουν να βγαίνουν απο το στόμα του νεαρού. Ετσι εχουμε Ι το ορος και λ ο  ξερός ποταμός και Λ η επόμενη στην επομενη οροσειρα μας δίνουν το όνομα του νεαρού. 

Ιλ και ΙΛ  ή ΙλΛ ως αιγυπτιακός θεός ο Ιλ ήταν γιος του Ώρου και της Αθώρ δηλαδή  Του Ωρ του Ου και το Ωρ του Αθ.  Το Ωρ=Χορ= όρος με σπήλαιο μας δίνει και τον Ωρ+Ιωνάς. Συνεπώς το Ιλ ενώνει δυο όροι και 2 σπήλαια. Τα σπήλαια συμβολίζουν την ζωή, τον θάνατο και την αναγέννηση. Και ως σπήλαια της ζωής μπορει να συμβολίσουν απο απλά σπήλαια μεχρι πλανήτες και σύμπαντα.Ετσι ο Ίλ και η ιστορία του ενώνει 2 πλανήτες-2σπήλαια γέννησης.

Δεξιά κάτω βλέπουμε το ανάγλυφο της οροσειράς 5 ομοιο του S  ένα τρίγωνο και κατω κάτω ένα μικρό πτηνό που κοιτά τον Ίλ.

Ο Ίλ παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία μας. Εύκολα διακρίνουμε ένα κύκλο πάνω στο μέτωπο του ανάλογο με αυτόν που βρίσκουμε σε παλιά και αρχαία αγάλματα.

Πρόκειται για την Συνοδό Μήτρα = ishae Krystla που είναι γνωστό σε μάς ως Τρίτο ΜάτιΤο πτηνό αγγίζει με την ουρά του την κεφαλή του Ίλ του όγδοου. Το πτηνό αυτό είναι το inei της Αμ.
Το όνομά του πτηνού προέρχεται απο το in +ei που στην γλώσσα reth iryshae σημαίνει συμβολικά ιχθυακός πολλαπλασιαστής.΄Ιχθυακός διοτι ως πλάσμα είναι ένας ιχθύς που έγινε πτηνό και με την είσοδο του στον αιθέρα μετέβηκε η ζωή στα πτηνά.
Αλλιώς είναι το πρώτο πτηνό της Αμ και ως πρώτο φέρει τον εξελικτικό πολλαπλασιαστή της επέκτασης των ειδών.
 

 Το στόμα του Ίλ ακουμπά σε ένα φωτεινό δοχείο.
Τα δοχείο στην αρχαιότητα συμβόλιζαν πλανήτες και ουράνια σώματα. Η σφαίρα αυτή συμβολίζει το λοιπόν ουράνιο σώμα. Έναν  περιστρεφόμενο ουράνιο δοχείο που είναι σίγουρα ένας πλανήτης. Μιλά λοιπόν στον πλανήτη του ή για τον πλανήτη του. Το βλέμμα του κοιτά το δοχείο από όπου μια φωτεινή δέσμη μας δείχνει την κίνηση του πλάγιου S. Πάνω από το s ένα πλάσμα σχηματίζεται από πολλές τελείες  που αιωρείται. Είναι ένας  φτερωτός αετός θα έλεγε κανείς.

Ας δούμε τώρα τα γύρω πέταλα. Στο 6 πέταλο αυτής της φώτο μπορούμε να δούμε το S53 ΤΟ ΖΙΚ-ΖΑΚ ΠΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΚΙΝΕΊΤΑΙ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ Λ ΜΑς ΔΊΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ. ΟΠΩΣ ΑΥΤΗΝ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΙΛ.


Το παιδί φέρει στην Κεφαλή το πτηνό το 3 και ένα αρκουδάκι που μου θυμίζει λεμμούριο το οποίο ενώνει το μικρό λ με το μεγάλο Λ. Η σκιά πάνω από το αρκουδάκι δημιουργεί επίσης μια ενδιαφέρον φιγούρα που μοιάζει με γυναίκα η πτηνό που χορεύει. Το μεγάλο πτηνό κοιτά αριστερά. Το ράμφος του αγγίζει το περιστρεφόμενο κέντρο. Τα πέταλα γίνονται τα φτερά του. Τα χαρακτηριστικά του ανήκουν στην οικογένεια Ιβίδαι. Αυτό είναι το μεγάλο inei. To Δεξί φτερό του δίνει την εντύπωση στήλης καθώς οι φωτοσκιάσεις τις οροσειράς είναι αλλεπάλληλες. Η στήλη φέρει ένα εμφανή Ζ στην κορφή και ένα πουλί από κάτω του. Δημιουργείτε από ένα πτηνό που βρίσκεται στην κορφή της στήλης και αγκαλιάζει μια σφαίρα. Είναι το πτηνό που περιστρέφει το δοχείο. Που σημαίνει η Πνοή του πλανήτη. Μια αλυσίδα ενώνει την στήλη του πτηνού Ζ με το αρκουδάκι του παιδιού Λ.
 

 Και πάμε στο 8ο πέταλο.
Στην Φώτο πάνω το πτηνό που μας κοίτα αγκαλιάζει την σφαίρα του με τα φτερά του. Θυμίζει στη φατσούλα κάτι ανάμεσα από δελφίνι και πτηνό ή πτηνό και βατράχι και κάτω από τις φτερούγες του ένα άλλου είδους πτηνό κάνει το ίδιο. Τα χρώματα σε αυτό το σημείο δημιουργούν έναν υπέροχο πίνακα που δίνει το πιο χρήσιμο μήνυμα για την εποχή μας.
Αγκαλιάστε την Σφαίρα σας. Αγαπήστε την.
Δεν θα υπάρχει κανείς άλλος να την δει αν ερημώσει. Κανείς δεν θα διαβάσει τα όνειρα της τα μηνύματα της.
Όπως κάνετε τώρα σε μένα ….Όλα όσα ποιείται ένα τίποτε αν δεν είστε ζωή για την ζωή.


Η ιδέα του inei και η ιστορία του 8ου Ίλ αρχίζει απο εδώ και απο τα σχέδια που έβγαλα απο την φωτογραφία της nasa με την φασματική ανάλυση του Αρη.

Και το inei του Αρη είχε να μου πεί πολλά ........τοσα που γέννησε  πολλές ιστορίες. 

Όπως αυτήν του 8ου Ίλ της Εμ που εκδήλωσε ξανά τον ιερό φανό του με τη βοήθεια του inei της Αμ.


Η ιστορία του 8ου Ίλ έχει άμεση σχέση με το inei. 8os διότι έζησε στην 8η εποχή των Εμιέ=Αφροδιτιανών στην Αμ = τον Αρη.


Σε αυτήν την  8η εποχή έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο  τοσο για την Αμ   όσο και για την Irysha την γή μας.

 

Τα inei ως πλάσματα με σάρκα και οστά, 

 

φέρουν την δύναμη της ασπίδας των ΠΑΔ στον

ήχο τους.


Το inei της Am είναι κοκκινο οπως δείχνει το φάσμα. Ετσι και ο κρύσταλος στο μέτωπο του ειναι φανός κόκκινου χρώματος. 

Το inei στην Αμ ως ασώματη δύναμη είναι  το ΠΑΔ της Άμ. 


Αλλά τo inei της  Irysha εχει μπλέ φανό και είναι μπλε χρώματος.

Στην Irysha, την γή μας ως ενωποιητης έφερε ένα  δαχτυλιδι στον λαιμό, με ολα τα χρωματα και 

όπως όλα τα inei σαν πλάσματα και οχι ασώματες δυνάμεις  είναι ιερός πρωτεργάτης.


Εδω σε αυτήν την αστρική περιοχή του Ωρίωνα, το Inei της Αμ φύλαγε τον ανθό της Αμ. Στο τόπο με τους 8 καταράκτες. 
Όταν οι Εμιέ εισέβαλαν στην Άμ η Αμ έσφιζε απο πτηνά και αυτόφωτα πλάσματα του νερού και του αέρα. Όμως ο ενωποιητής ηταν το Inei. 



Άνθρωποι και άλλα ζώα δεν υπήρχαν μέχρι να μετοικίσουν οι Εμιέ απο την Αφροδίτη οπως την λέμε τώρα στον Αρη ,δηλαδη την Άμ - διοτι η 'Eμ απο τα κατασκευάσματα των Εμιέ έγινε αφιλόξενη. Οι Εμιέ χωρίζονταν στους  Ήθ κατι ανάλογο με τους χρηματοδότες τους σημερινούς χιχι και τους 'Ιλ. που ήταν επιστήμονες επι το πλείστον.
 Οι  Εμιέ αναζητούσαν την σοφία αλλα οι Ήθ αγάπησαν την γνώση.Και η γνώση έκανε τους Ίλ σύμμαχους στο έγκλημα.......μα όχι όλους. Ποιησαν μια τοσο καταστροφική γνώση κακη ωρα σαν και εμάς, που κατάστρεψε τον πλανήτη τους. 'Αλλα μεσ' την απληστία τους ήταν τυχερή......που να μήν σώσουν και είχαν 2 πλανήτες πλησιον τουλαχιστον για να την σκαπουλάρουν. 
Βρε μπάς και απο μνήμης ασυνείδητης παν να ξανακάνουν τα ίδια.....Αμ δεν.
Και άραγε γιατι  λέμε :" Αμ δεν" ?. 
Ισως το inei της Άμ να είχε πολλές περίεργες δυνάμεις....






--------------------------------------------------------------------------------------------------------
*********************************************************************


||| Emotional Music Energies Touch - Depths of the Mind |||


Dolphins Chillout - Sweet Harmony




Βίντεο YouTube











Δεν υπάρχουν σχόλια: