Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αθηνα, Αττική
Κάλπασε με τον Πήγασο.

welcome to my poetry site

Το contact me,my emails are
inei777@gmail.com & auinta888@windowslive.com

29/2/24

A.Το ΔΑΧΤΥΛΊΔΙ της Μαυροσπηλιας Ερμηνεια linear A

A.Το ΔΑΧΤΥΛΊΔΙ της Μαυροσπηλιας - Ερμηνεια linear A 
Από : inei777@gmail.com 
για την AUINTA = Παντοτινη του πεδίου, Αθηνά της Iρις = Το Πνεύμα της Αγαπης Σοφία της Ποιήσεως. 
ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ, ΕΡΕΥΝΩ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ 
ΚΑΙ ΒΥΘΙΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΜΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ,  
ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΩ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΩ. 
ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ
Πέραν της προφοράς του γράμματος, το γράμμα είναι ένα σχήμα το οποίο προκύπτει από κάπου. ΛΕειτουργει δε ως σύμβολο που αντιστοιχεί συνήθως σε μια λειτουργία της φύσεως.
Είναι πιο σημαντικό να βρούμε την προέλευσή του σχήματος παρά την προφορά του. Ειδικά στην γραμμική, παρατηρούμε μικροαλλαγές, παραλλαγές , που μοιάζουν να είναι το ίδιο γράμμα αλλά εμπεριέχει κάτι συν η πλην στην εννοιολογια του.
Σαφως λοιπόν η λεπτομέρεια έχει σημασία καθώς αυτό ορίζει το ιδιεταιρο θέμα που αναπτύσσει η γραφή.
Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώ το ίδιο γράμμα η λέξη, για να μιλήσω περί αστρονομίας και το ίδιο περί κοινωνικής καθημερινότητας. 
Κρατώ την ιερότητα του αρχικού συμβόλου, προσθέτωντας η αφαιρώντας γραμμές του ίδιου γράμματος αντί να έχω μια εντελώς διαφορετική ιερατική γραφή από την καθομιλουμένη. 

ΜΑΥΡΟΣΠΗΛΙΑ ΚΝΩΣΟΥ Το δαχτυλίδι βρέθηκε στην Μαύρη Σπηλιά! Η μαύρη σπηλιά ειναι σκοτεινή σαν την νύχτα.Η λέξη Κνωσσός θεωρείται  λανθασμένα ότι προέρχεται από την λέξη την γνώση.
Ωστόσο το ΚΝΩΣΣΟΣ  προέρχεται από το ρήμα κνωσσω = κοιμάμαι ήσυχα. Τα δύο σσ, σχετίζονται με το παλιό τζιωτ. Έτσι θα λέγαμε ΚΝΩJΟΣ αντί ΚΝΩΣΣΌΣ.
Αριθμολογικα

Μαυροσπηλια 
ΜΑΥΡΟ=601(ΧΑ)+ ΣΠΗΛΙΆ=329 / ΤΚΘ = 930 = (όσα τα έτη του ΑΔΑΜ/ΕΛΙΑ) =  (ΥΨΩΣΗ ΑΣΠΊΔΑΣ)ΣΑΝΠΙ+ Λ 
Η ΜΑΥΡΟΣΠΗΛΙΑ μας δίνει την ύψωση της ασπίδας του Λ = Τι της γραμμικής. Το ιερό όρος του Ιχθύ, Λ, με την κορφή του στον βόρειο πόλο.
930 ΩΡ Λ . Αν προσθέσετε στη Σπηλιά=329 το 67= ΧFA (XΕΥΑ/ΕΥΑ) = ΧΖ η σπηλιά γίνεται ΣΠΕΙΡΑ=396 και το Μαύρο 601-67=534 = ΑΛΦΑ 2(= 532)+(2=Β) Μετράμε λοιπόν 2 ΑΛΦΑ από το ΧFA ( Εύα), στο Χ του άξονα  στο βόρειο πόλο της εισροής, όπου περνά η ζωτική ενέργεια Ζ απο βορρά  προς το Τ του ισημερινού ΤΖ=J που αντιστοιχεί στο ίδιο το Jιωτ - τυλίγοντας την σφαίρα σπειροειδώς ως Ζ και προσθέτουμε την Σπείρα για να μας δώσει την Μαυροσπηλια, που μας μιλά για  το Σανπι = την ύψωση της ασπίδας  του Λ όρους με το σπήλαιο, Το  Ιερο όρος Α.
Το όρος με το σπήλαιο είναι το κεντρικό όρος των 3 τριών ΛΑΛ της τρίαινας.
Μας δίνει επίσης τα έτη του ΑΔΑΜ που αριθμολογικα ισουτε με την ΕΛΙΑ. Στο ΑΔΑΜ παρατηρούμε 3 οροι. Δύο με σπήλαιο και ∆ απλό το κεντρικό.Το Α του Ιχθύ γίνεται Δ και ξαναγίνεται Α του Ιχθύ. Σχετίζεται σαφώς με την έλευση του Μεσσία.Το Μεγά Σπήλαιο είναι το Ιχθυακο. Το Μ μας δείχνει την ένωση της τελικής καθόδου να γίνεται ανάμεσα στα όρη. Η ΕΛΙΑ παραπέμπει στα 2  Δεντρα της γαλακτικής που κοσμούν το γαλαξιακό σπήλαιο.Μαζι με τον ανθό στο κέντρο, επί του Τ μας δίνουν την Μου.
Έτσι ο ΑΔΑΜ γεννιέται ως ΤΚΘ = Ο Τ(Ε)Κ(Α) = 396= Σπείρα του Θ = της γης, που δίνει έμφαση στην γραμμή του ισημερινού καθώς αυτός μετακινείται. Ο κυοφορουμενος ιχθυακος τεκος= υιός. Ο ΑΔΆΜ λοιπόν με τα δύο όροι που φέρουν σπήλαιο μας παραπέμπει στην γέννηση ττων διδύμων χρησιμοποιώντας τις ΣΠΕΙΡΕΣ που φανερώνουν η αναγγέλουν την γέννηση του αλλά και την εποχή της ουράνιας Ποσειδωνίας με τους Διδύμους αδελφούς υιούς του στις υδάτινες ουράνιες ατλείς της τρίαινας που θα δούμε  πως προέκυψε από τον Ωριωνα και την Ατλαντίδα του Σείριου. Η σπείρα λοιπόν είναι το άστρο του ΤΕΚΑ που έρχεται από το ΕΝ =51 της ΠΗΓΉΣ, ενώ ΤΕΚΑ=ΣΠΗΛΙΑ=329

Ας δούμε τώρα την ΚΝΩΣΣΟ
ΚΝΩΣΣΌς/Σ=1346/1540  κοιμάται ήσυχα 
1346/ς={ΩΣ Τ MF/ς = ΤΩΣ (ΤΩΘ διαλέκτου) Μς(46=ΑΔΑΜ=ΕΛΙΑ)
1346=(1111+200+35)= Ι+ΩΤΑ ,ΚΡΙΟ ΕΛ, ,(1116+200+30 )= ΑΝΘΡΩΠΟς ΚΡΙΟ Λ),(1310+36 = ΆΝΘΡΩΠΟΣ Λς), και  
1540/Σ=α(1000)+ ΦΜ = ΜΑΦ/ΦΑΜ/ΑΜΦ. Όπου το Φ του άξονα της γης, το Α το Ιερό όρος με το σπήλαιο (ΙΔΗ) =τό περιστρεφόμενο  όρος =Η πυραμίδα=∆=το ΜΑ της γραμμικής = Το όρος που θρέφει την νυχοπεταλούδα ΜΩΘ= πεταλούδα και το ΣΤΑΧΥ (1501) ΛΘ(39)=Το στάχυ σύμβολο του άρτου και της θρέψης, επί του αστρικού όρους Λ, του Θ του ισημερινού της γης=  ΆΝΘΟΣ Λ  ΟΣΙΡΩ / ΆΝΘΟΣ ΩΡΟΣ ΙΛ/ ΆΝΘΟΛΏΡΟΣ ΣΙ/Ο ΙΡΩΣ ΆΝΘΟΣ/ ΟΡΩ ΙΣ ΆΝΘΟΣ/ ΒΟΡΑΝΘΟΣ ΏΣΗ=ΑΝΘΡΩΠΟΣ 1310 + 200 ΚΡΙΟ + 30Λ =  Ο ΚΡΙΑΝΘΡΩΠΟΣ Λ = ΦΩΣ Μ/ΣΩΦ Μ/ΜΩΦ Σ/ ΜΩΣ Φ/ (+ διαλλεκτου Α= Ω,  Σ= Θ) "ΜΩΘ" " ΜΑΣ ","ΣΑΜ" Φ.άλλιως και  ΜΙΛΩΣ/  ΚΡΙΟ- ΜΗΛΩ Β /ΣΜΙΛ(F)Ω, οπου B φτερό = F=ΕΥ =ΕΒ άξονας περιστροφής.
Φωτό: Το ιερό όρος ΝΤΙ στο χέρι Α του Ιχθύ, με το σπήλαιο του Πήγασου της Αρχαίας Αιγύπτου.
Απο Αρετή Γ. Παρεντη 

ΣΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΝΎΧΤΑΣ ,ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΑ, ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΙΧΘΥ, ΥΨΏΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ, ΆΝΘΟΛΏΡΟΣ ΣΙ , (ΒΟΡ-ΑΝΘΟΣ ΩΣΗ, ΤΑΧΥ ΛΣ Θ, ΣΤΑΧΥΘ Λ ,ο κριανθρωπος Λ και η  ΜΑΣ Φ, ΦΩΣ Μ, ΜΩΣ Φ, /Μωθ /με τα Ι Ώτα του Κριού Ελ,  Το αστρικό ιερό όρος γίνεται  το όρος Ίδ - Δείκτης στην Κρήτη, η Πυραμίδα   στην Αίγυπτο, η Περγαμηνή  του Ουρανού, το μπουμπούκι μα και το πέταλο, ο λωτός στην Κίνα, το πέταλο και ο ανθός στην Μάλτα,  ο ανθός και η πέτρα στην ιστορία της τέχνης και της θρησκείας.
  Ποια όμως είναι αυτή που κοιμάται ήσυχα? 
Είναι η ΜΩΘ,  η νυχτοπεταλούδα  το ίδιο το αστρικό όρος της αρχή που θα το βρούμε στο Δαχτυλίδι του Ουρανου και της Μαυροσπηλιας της νύχτας.
Το δαχτυλίδι μας γνωστοποιεί οτι το σπηλαίο της νυχτας, κινείται σπειροειδώς!
 Η ΜΩΘ νυχτοπεταλούδα είναι το  αστρικό όρος της αρχής.
Οι Μάγιας χώριζαν τον ουρανό σε τμήματα - ύψη και αν θυμάμαι καλά μιλούν για 13 ουρανούς. Άραγε πως ορίζονταν το ύψος και τι σχέση μπορεί να έχει με το δαχτυλίδι? 



photo1. Από: https://hellenictheologyandplatonicphilosophy.wordpress.com/
Το Δαχτυλίδι φέρει σπείρα όπως και ο δίσκος της Φαιστού. Η λύση πιστεύω βρίσκεται στην Σπείρα.
Φωτο: Οι Αμμωνίτες  σπειροειδή κοχλίες ήταν από τα πρώτα είδη που εμφανίστηκαν επί της γης.

 Η σπείρα=396=γαλαξιακός, = ροδακας =εκατό=οκτάδα=Σειραιο, αναγγέλει το ς του σίγμα, του συριγμού, και την εισροή μετά από αναγκαία κλήση από τα ουράνια σώματα του πεδίου μας προς εμπλουτισμό και θρέψη των ουράνιων σωμάτων. Η σπείρα λοιπόν εμφανίζεται για να αναγγείλει την εισροή. Έχει κατέλθει εισροή λοιπον πριν ανέλθει η Σπείρα. 
Η ΣΠΕΙΡΑ= Ο ΤΕΚΑ (ΤΕΚΩ, ΤΕΙΚΤΩ, ΚΥΟΦΟΡΩ) Ο τεκος= υιός 
Μας μιλά για την κυοφορία  του ΤΕΚΑ του Ακέραιου Όντος, Φερών τόν ιερό πολλαπλασιαστή του YeΑiYa της Σκέπης.

Η ΣΠΕΙΡΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Αριθμολογία 
Σπείρα=396=36x11=Λς/ΛFxΓΗ (Το περιστρεφόμενο όρος Λαας επι της Γης)= (1 Τουν=360 Μάγιας/1ζωδιο Διος) + (18 τμηματα δισκου της Φαιστού) + (12 εξωτερικου κύκλου/πετάλου του δίσκου της Φαιστού) + (3 κυκλη σπειραx2 )= 396 = 12x33 = FΟΣ ΙΡΙ = ΟΣΙΡΙς/F = ΡΕΑΣ/ΓΑΛΑΞΊΑΣ Q = ΛΟΓΟΣ ΚΒΑ = ΑΝΘΟΣ ΜΑΚΕ = Ο ΗΛΙΟΣ ΓΑΔ (ΙΧΘΥΑΚΟΣ) = ΘΟΛΟΣ ΑΒ Δ ΒΗ/ΘΟΛΟΣ FA ΒΗ, 18x22=396= ΑΣΠΙΔΑ ΜΙΝ = ΑΣΠΙς/F 297 + ΑΜΗΝ 99= Ο 70 ΑΙΘΕΡΑΣ 326 = ΑΤΙ ΑΘΗΝΑΙς/F = ΔΙΣΑΞΟΝΑ = ΣΠΗΛΑΙΑ 330 ΜΑΚΕ 66 = ΙΕΡΟ 185 ΚΕΡΑς 132 ΑΘΗΝΑΙ 79 και 396:2=198= ΡΟΗ F*ΕΘ/ΡΟΗ ΘΕF = ΘΕΟς*ΗΡ=ΘΗΡΕΟΣ=ΠΑΛΑΙΟς 8Λς=8x36=288 ΣΠΗ + 111 λαιο/ΕΝΝΕΑ ΗΠΣ=399=ΣΠΗΛΑΙΟ = ΣΠΕΙΡΑ Γ 396= (330=ΑΝΘΟΣ=ΙΡΙΣ*Ι,ΙΣ*ΙΡΙ,ΣΙΡΙ*Ι= Σπήλαια) + (66=ΕΛΙΚΑ/ΜΑΚΕ/ΑΚΜΕ/ΕΚ*ΜΑ/ΙΑΜΙΕ=ΕΙΜΑΙ=ΕΙΝ ΜΥ =ΞF,ΝΙF,FΙΝ, F*ΙMI*Z)=6x66/6*ΕΛΙΚΑ=396 Σπηλιά 329+67 ΖΙΝ,Β*ΖΗΝ,FΑΞ,ΙΜΙ*F Αρχιζωντας απο το 300=Τ το οποιο συμβολίζει τον ισημερινό της γης και τη βαση του νότου, το Κοππα90 μας μιλα για τον κοππατια ιππο και το 🌲 που κόβεται θυμιζοντας την ωρα που οι θεοι κατεβηκαν στον Άδη. 
Με αλλα λογια το ναυαγιο της βαρκας Μαγαν , την κοπη της συμμορίας απο το βέλος = Αμ του αρχ.αιγυπτιακου που αποδίδεται ως ιερο δεντρο στην Νηιτ, αλλιως στην Αθηνά. Συνεπως η γαλακτικη. Τελος το 6 =F/ς το διγαμμο εφ ευ εβ αλλιως Υ (ΥΕ+ΥΑ γε+για) που κρυβεται και φανερωνεται. Η ΣΠΕΙΡΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΗΣΟΥΣ = 88 8= ΔΙ*ΚΥΚΛΗ 492+396 ΣΠΕΙΡΑ=ΣΠΕΙΡΑ Α ΑΣΠΙΣ= ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΡ F ΊΠΠΟ (ΡΙF/FΙΡ) /ΑΓΓΕΛΟΥ ΙΡ ΙΠΠΟς = ΠΥΡΙΝΟ ΑΙΜΑ ΡΕΘ ΙΒ/ ΕΡΑ*ΘΑΙ Σπήλαιο 399+Κόσμος 600=999(αριθμος του θεου) Σανπι+κοππα+Θ=ΑΡΣΕΝΙΚΌΘΗΛΥΚΌς=Αφροδίτης Σπήλαιον=449 Ποιο ειναι το σπηλαιο της νυχτας? Ειναι η γαλακτικη οδος.με τους Αμ φορείς που φερουν τα δυο γαλαξιακα δεντρα της ιερης συκομορεας η του κέδρου της ΝΗΙθ.Στο κεντρο του γαλαξιακού σπηλαιου το μεγα ορος Αρχαιο Αιγυπτιακό Ντι =δινω = το ιερο διπλο ορος Α, το κεντρικο ορος με το σπήλαιο Ενα απο τα 3ιερα οροι ΛΛΛ της Ατλ Αντ των Ουράνιων υδάτινων Άνδεων οπου το Αντ του Βερβερικου θρόνου στον Σείριο οπου και ο ανθρωποκεφαλος δεινοσαυρος με τα ταυροκερατα των Μαγιας. Το ορος ΝΤΙ με το σπήλαιο της καταβασης του Χεπερα πανω απο το δοχείο της κεφαλης της Αστρικής Σφιγγος. ΣΠΕΙΡΑ=396 ΑΝΘΟΣ ΕΛΙΚΑ *ΑΝΘΟΣ ΕΝ ΑΙ* ΣΠΕΙΡΑ* ΑΣΠΙς/F ΑΜΗΝ * ΗΛΙΑΚΟΣ 339 ΝΑF 57 = ΑΝΕΜΟΣ 366 Λ (όρος Θρέψης) =ΑΜΝΟΣ ΕΛ= Α ΔΡΑΚΟΣ= ΤΟ ΚΕΑ = ΑΡΣΗ ΝΗΙΘ Ι=ΕΚΑΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ Λς/F =ΔΙΑΚΟΣΙΑ Π = ΖΗΤΑ Π = ΒΗΤΑ ΓΑΜΜΑ=ΕΠΤΑ Ι=ΕΝΤΕΚΑ ΓΑΙΑ/ΔΙΑ= ΟΚΤΑΒΑ Β= ΟΚΤΑΔΑ=Ο ΤΕΚΑ=ΡΟΔΑΚΑΣ= ΑΝΤ*ΕΜ = ΜΕΜ ΑΤΙ= ΜΕ ΜΑΤΙ=ΑΝΘΟΣ ΕΔΕΜ ΒΕΔΑ/ΕFA= ΔΕΣΜΟς ΑΙΞ/ΑΝΚ/ΚΑΝ/ΓΑ ΝΗΘ/ΑΘΗΝ ΒΑ=Ρ ΑΣΠΙΔΑ=ΠΕΠΛΑ Σ= ΗΜΙΘΕΟΣ ΕΔΈΜ= ΟΣ ΚΕΑΡ=ΑΝΕΜΟΣ ΖΕF=ΓΑΙΑ ΑΤΙΑ ΑΘΉΝΑ=ΝΟΜΑΣ ΕΛ= ΔΙΟΔΟΣ ΗΛ=ΘΟΛΟΣ ΕΒΙ=ΙΛ ΜΕ ΛΑΣ ΚΙΝ=ΜΕ ΕΛΚΕΙΝ ΛΑΣ=ΕΛ ΚΙΝΕΙ ΕΛΛΑΣ=ΙΛΙΑΔΟΣ ΑΞΙ/ΑΙΞ=ΙΛ ΔΙΟΝ ΚΑΣΑ=ΙΛΙΟΝ ΚΕΑΣ= ΟΔΟΣ ΘΑΛΗ=Η ΟΔΟΣ ΛΕΘ=ΙΡΙΣΑ ΑΘΗΝΑς= ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΑΙΓΑ ΕΝ ΑΘΗΝ ΝΕΑ= ΘΕΑ ΕΝΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΘΗΝ=ΕΛΑΙΟΝ ΚΣΙ= ΕΙΣΡΟΉ Γ= ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ Σ=ΣΙΓΜΟς ΜΑΚΕ=Ο ΙΡΙΣΑΕ= ΕΞΙ ΑΙΡΙΣ=ΓΑΙΑ ΑΚΟΗ ΚΑΣΙΝΑ=ΓΑΛΑΞΙΑΣ 306 Q 90 κοππα= ΓΑΛΑΞΙΑ QΣ= ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΞ ΑΘΗΝF Εκατο ομικρον=100Χ360=36000+36Λς (316)ΖΗΤΑ=ΔΙΑΚΟΣΙΑ Π=200Χ80=16000 Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ Στο κεντρο ο οκταπεταλος 1077(Σ)/883(ς) Ανθός 330(Σ)/136(ς)= καρδιά ❤️ 1077+330=1407=ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ 7=Ζ, /883+136=1019=ΙΧΘΥ/ΖΗΣΩ Δ/4 απο τον οποιο ξεκινα η έλικα - σπείρα.Στην αλλά πλευρά το πεταλο=πετρα=πατηρ=μέλισσα 486 σε σχημα καρδιάς =136= ΑΝΘΟς αλλιως πένα=136 για κιθάρα. ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΗΧΩ ΤΙΣ ΧΟΡΔΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ.








http://www.arxeion-politismou.gr/2019/07/daktylidi-mavrou-spileou.html

 .
  Ξέρετε ότι είμαι αρκετά τολμηρή ώστε να προσπαθήσω να δώσω τη δικη μου ερμηνεία. Και σαφώς αυτό θα κάνω! Ναι δεν είμαι ειδικός .
Έχω ωστόσο μια ιδιαίτερη αγάπη στις παλιές γραφές και το ότι δεν είμαι ειδικός μου επιτρέπει να τολμώ με ελεύθερη έμπνευση. Και αυτό ίσως να είναι το σημαντικό.
Η έμπνευση. 

 ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΊΑΣ:
1. Αρχικά θα βασιστώ στην ερμηνεία που δίνουν για το κάθε γράμμα, παρατηρώντας το σύμβολο που μπορεί να μην είναι απλό αλλά σύνθετο.  2. Επειτα θα το δω σαν σύμβολο. Οι λεπτομέρειες που το αποτελούν θα με βοηθήσουν να το αποσυμβολισω ορθότερα. Θα συγκρίνω & θα αναζητήσω μέσ' την φύση κάτι ομοίου σχήματος. Αν ήταν δικό μου σχέδιο,τι θα ήθελα να πω? Τι θα με έκανε να το σχηματίσω έτσι? Βάση ποιών υποσυνείδητων νημάτων.  
3. Θα προσπαθήσω να θέσω συλλαβές με την βοήθεια των διαφορετικών διαλέκτων που φέρει η Ελληνική, κι όχι μόνο με την Κρητική. 
Ο Μινωικός πολιτισμός είναι ένα απομεινάρι ενός ευρύτερου πολιτισμού, που άνθισε στο Αιγαίο πριν μια μεγάλη φυσική ανανέωση. Συνεπώς, το να χρησιμοποιήσουμε όλες τις διαλέκτους που προέκυψαν από αυτόν, δεν είναι κάτι λανθασμένο. 
4. Τέλος με την γλώσσα Ρεθ Ιρυσαε που είναι μια γλώσσα που μιλούσα από παιδί, και που αν δεν με μάθαιναν κάποια γλώσσα, θα ήταν η μόνη μου γλώσσα. 
 
ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΔΙΑΒΆΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΠΕΊΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΤΗΣ. 
 Εγώ θα το κάνω πρώτα από το κέντρο προς το τέλος και μετά από το τέλος προς το κέντρο.

 ΓΡΆΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΣΠΕΊΡΑΣ 
 εκδηλωμενο
Περιγραφική 
19 = 1 ΟΣ (Αντίστροφο Σο) = ΤΟ ΠΤΗΝΌ ΓΗ  ΙΠΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥ ΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΝΕΥΣΗ (πνεύμα Αi"Υe εκδηλωμενο 
18 = 2. & 10 =10 JA =  ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΙΣΡΟΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΖΩΝΗ ΓΗΣ 
17 = 3. ΣΙ = ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΗΧΟΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΙΑΙΝΗΣ (Αστερισμος Κύκνος ) 
16= 4. ΠΑ/ΜΠΑ = Ο ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΈΜΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (ΑΣΤΕΡΙΣΜΌΣ Ο ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ( ΒΡΑΧΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΙΧΘΎ ) ΑΠΟ 2 ΠΛΑΝΗΤΕΣ. ΕΡΜΗΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ 
15 = 5 ΥΑ+ΛΙ/=ΥΑ+ΡΙ (σύνθετο) = ΚΕΦΑΛΗ ΠΤΗΝΟΥ - ΗΛΙΟΣ ΜΕ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΜΑΤΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΕ ΥΠΕΡΛΑΜΨΙΑ ( ΥΑΛΙ = ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΛΑΒΔΑ) / (ΥΑΡΙ=ΜΕ ΑΣΠΙΔΑ ΡΩΣΙΣ)
14 = 6. ΤΕ = ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ 4 ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. 
13 = 7. Ι = Τ ΑΝΩ ΔΥΤΙΚΗΣ ΤΡΙΑΙΝΗΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΕΤΟΥΣ. 
12 = 8. ΛΙF/ΡΙF (σύνθετο)= ΤΟ ΟΡΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΦΤΕΡΟ F (εφ=z,θ). 
11 = 9 ΑΤ ( Αντίστροφο ΤΑ) = ΤΑ= ΠΛΑΙΣΙΩΝΩ-ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΧΩΡΟ, ΑΤ= ΠΟΛΕΜΩ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΔΡΆΣΗΣ ΣΕ ΕΞ
10 =10 JA = ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΙΣΡΟΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΖΩΝΗ ΓΗΣ ΕΛΙΚΤΙΚΉ ΩΡΑ ΘΡΕΨΗΣ. 
9 = 11. ΠΑ/ΒΑ = ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΣΑΥΡΑ ( αντιστοιχει σε αστερισμό) = ΑΝΑΡΡΊΧΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩ ΠλΛΑΝΗΤΩΝ = ΥΨΩΣΗ ΤΟΥ ΕΣΩ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 
8 = 12. ΕΚΕΡΕΑ= (Ε)ΚΡΕΑ = (σύνθετο) ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ 
7 = 13. ΙΠΙΤΙΑ = ΙΠΤΑ = (σύνθετο) ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗΣ ΝΎΧΤΑΣ - ΜΩΘ ΝΥΧΤΟΠΕΤΑΛΟΎΔΑ ΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ (εμφατικό) ΑΓΚΥΛΗ 1 ΣΠΕΙΡΑΝΘΟΣ + ΕΞΑΕΔΡΟ ΑΕΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ + ΓΑΛΑΚΤΙΚΗ = ΤΙ = ΠΕΤΑΛΟ (486) + ΒΡΑΧΙΩΝΟΣ ΣΩΜΑ = ΑΞΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΔΑ = ΠΙ + ΚΕΡΑΙΕΣ= Ι + Ι + ΑΓΚΥΛΗ 2. ΓΛΑΎΚΑ ΑΓΓΙΤΗ + ΤΑ= ΑΓΚΎΛΕΣ.
6 = 14. ΚO+WI+ΑRO=KWΑR(o) (σύνθετο) = ΠΤΕΡΥΓΙΟ ΦΑΛΑΙΝΑΣ = ΔΙΑΣΧΙΖΩ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΙΗΤΙΚΉΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ 5 = 15. DI /ΝΤΙ=ΔΙ = ΚΑΡΠΟΣ ΑΜΠΕΛΟΥ. ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΕΞΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΤΟ ΤΣΑΜ ( 6 ηχοι = 6 ημερες της Ρωσις = 6 θρέψης του ολου Αλλά και εξι πλανήτες για να φτάσουμε στον Κρονο ) 
4 = 16. ΝΕ = Ο ΑΞΟΝΑΣ ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΎ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ = ΗΝΑ (Ρεθ Ιρυσαε) 2 ΓΛΑΥΚΕΣ *ΑΘ ΝΕ ΑΘ + ΚΟΡΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙ, ΚΕΦΑΛΉ ΤΟΥΚΑΝΑ ( Δυτική ή του Αγγίτη* Ανατολική παλαιά.) ΑΘΝΕΑΘ = ΑΘΉΝΑ Το ΑθΕνΑθ και ΑθΝεΑθ = ΑΘ ΗΝΑ μας δείχνει την ώρα όπου το ιερό όρος του άξονα Α - περ εμ ους = Α που έγινε Δ = ΝΤΙ της Αιγυπτου, που φέρει τους 2 Αμ+φορείς (πτηνα, ιχθύς, τρίαινες = αστερισμοί Δίδυμων Υιών του Ουράνιου Ποσειδώνα Ωρίωνας+Κυκνος) στους γαλαξιακούς κλαδους που ενωμένοι σχηματίζουν το Γαλαξιακό Σπήλαιο που στέφει το όρος της γης (άξονας +Ισημερινός+ Αστερισμος του ΠΕΡ ΕΜ ΟΥΣ) οπου το σπήλαιο της Ιχθυακης Γέννησης ( το Ουράνιο και Γηινο Θειο Βρεφος = Νεο Ειδος Ζωης, θρεφομενο εκ της Εν Αθ = Αθ Εν της πηγής της γης ΝΕΑΘ Α Θ ΝΗΙΤ (ως Θ=γη=αστρο Κυπρομηνωικο Α,Ε και Βινκα αστρο ματια γλαυκας ολοκληρωνει το Βίνα = 4ο βημα εξελικτικος ηχος θρέψης (Βιναι 4η + Βιν 4ος= 4ο βήμα του Ρεθ Ιρυσαε) του Κα ( ΑΥ Ποιητικης Αγαπης Σοφια που στεφει την Ουράνια Σκέπη) Το Α= αστρικο όρος του άστρου της γης το οποιο μας δείχνει το Βόρειο Πόλο και ενω οι αξονες βηματιζουν μένει σταθερό στις μετακινήσεις ενω οι Αμφορείς,Γλαυκες,Πτηνα, Ιχθύες των δίδυμων αδελφων και Υιων του Ποσειδώνα μετακινούνται δημιουργώντας την ζυγαρια της ταλαντευσης και της ισορροπίας.ΤΙς 2 ΓΛΑΥΚΕΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ Η ΤΡΊΤΗ ΤΗΣ ΚΑΣΙΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΆ ΤΗΣ ΓΑΛΑΚΤΙΚΗΣ. 
3 = 17. JO+E+E = ΤΖOF = (σύνθετο,) ΖΩΗ = Ο ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, (εμφατικά) ΜΕ ΤΟ ΠΤΗΝΟ ΑΡ ΕΣΤΕΜΜΈΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΦΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΣΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΎ ΠΟΥ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΟΝΙΜΗ ΓΗ. ( 3 ΡΕ 5) ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ, ΟΙ 3 ΒΡΑΧΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ Και 5 = ΕΥΡΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ (εμφατικό) = ΓΟΡΓΟΝΑΣ ΠΟΥ ΧΟΡΕΎΕΙ =ΑΜΙ Εμ ΤΖΟ Ε ΜΕ & ΑΡ ΤΖΟ 3ΡΕ5 
2 = 18. ΡΕ = (όμοιο με το Ψ) ΕΔΩ ΤΟ ΡΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΙΝΑ ΠΤΗΝΟΥ ΣΕ ΚΑΘΟΔΙΚΉ ΠΤΗΣΗ. ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΘΡΕΨΗ ΡΩΣΙΣ.ξξ Η ΘΡΕΨΗ ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΡΙΑΙΝΗΣ (ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΚΥΚΝΟΥ). ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΡΕ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗΣ ΤνΟΥ ί ξ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΡΩ=ΡΟ 
1 = 19. Α =(συνθετικό) AOF=ΑΟΘ=ΑΟΖ (εμφατικό) F/ΘΟΑΖΕ 3 ΝΟΥΑWΙ 1. Από Νοτο:ΤΡΕΙΣ ΚΑΘΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΚΑΤΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΜΙΑ ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΟ F ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΕΙΔΗ ΤΑΥ =Α ΛΑΜΒΆΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2. Από βορρά: ΑΟF=AOZ= ΑΟΘ (Α)ΕΖ 3 (Α)ΝΟΥΑWI 1 Πιστεύω επίσης ότι δεν δύναται η οποία προγονική της ελληνικής να μην έχει Ρ/Λ/Δ/Γ/Ω. ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. Αποδεικνύεται και από την ιστορική γνωστή διαδρομή της γλώσσας μας. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΓΡΆΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. Ολα δύναται να τα βρούμε στον έναστρο ουρανό και στην φύση. ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΝ ΠΛΉΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΞΕΡΗ ΛΕΞΗ Η ΣΥΛΛΑΒΉ. ΤΑ ΓΡΆΜΜΑΤΑ Λ ΚΑΙ Ρ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΛΏΣΣΑ ΜΙΑΣ ΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕΓΆΛΕΣ ΓΑΙΩΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΆΞΕΙΣ. ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΜΕ ΗΛΙΟ ΚΡΥΟ ΠΑΓΩΝΙΑ ΚΑΥΣΩΝΑ. ΤΟ ΓΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΑΔΎΝΑΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΛΕΊΠΕΙ. Ότι ήχο δύναται να ηχησουμε, δεν γίνεται να απουσιάζει από τα γράμματα. 





Υποσελίδες (13): 10. ΚΟ,ΝΤΙ,ΝΕ/LINEAR A/ Λεπτομερή Ανάλυση 11. ΤΖΟ,ΡΕ,Α /linearA/Λεπτομερή Ανάλυση ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ 1. ΣΟ/ ΟΣ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ /Linear A/ Λεπτομερή Ανάλυση 2. ΤΟ ΤΖΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ /LINEAR A / λεπτομερή ανάλυση 3. ΣΙ= ΜΟΙΣΑΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ/LINEAR A/ Λεπτομερή Ανάλυση 4 ΜΟΥ/ΠΑ=ΒΑ(ΟΥ) ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ/Linear A/ Λεπτομερή Ανάλυση 5. ΛΙ/ΡΙ ΥΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ/ LINEAR Α/ Λεπτομερή Ανάλυση 6. 14 =6 ΤΕ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ/linearA/Λεπτομερή Ανάλυση 7. 13=7=Ι ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΎ/LINEAR A/ Λεπτομερή Ανάλυση 8.12=8ΛΙF/ΙΡΙF 11=9ΑΤ=ΤΑ 10=10.ΤΖΑ=ΤΖΙΑ/LINEAR A/ΛΕΠΤΟΜΕΡΉ ΑΝΆΛΥΣΗ 9. ΠΑ9=11,ΚΕ 8=12,ΠΙ 7=13/LINEAR A/Λεπτομερή Ανάλυση α.Τα γράμματα όπως μας δινονται Ερμηνείες /linearA/ με φορά από το κέντρο β.Τα γραμμάτα όπως ΔΙΝΩΝΤΑΙ, ερμηνεία linear A, από το τέλος της σπείρας
 1 =19 ΤΕΛΙΚΟ : ΜΕΘΥΔΡΙΟΝ-ΜΕΘΥΔΡΙΑ ΡΩΣΙΣ (ΣΟ/ΟΣ) 

Το γράμμα αποτελείται από μια καμπύλη με ένα Γ στην μεση
Νοηματικά: Μεθυδριον= Στέκομαι ανάμεσων των υδάτων που κινούνται από Βορρα προς Νότο. Δεν είναι τυχαίο που κρατιέται στην μνήμη ως τοπος της Αρκ του Διός τόπος της Αρκαδίας, Εδω σαφώς το σύμβολο αναφέρετε στα ουράνια ύδατα.                                                                  Σχηματικά: Η ηλιακή βάρκα με τους 8 πλανητες κ τις 8 ζώνες τέμνεται στην 8η ζώνη και στον 8ο πλανήτη από το σύστημα των 6 που είναι το Γ αμμα F, το οποίο αμματιζει =αυξάνει δια προσθήκης 21 το ηλιακό μας σύστημα. Αμματιζω = Ιωσήφ= ο κύριος να προσθέσει.
 Ως μπρατσο που αρπάζει το ηλιακο πλοίο, & ως Ιστός το Αμμα στο Γ =μπράτσο των 6=F πλανητών, είναι το ΥΕΥ που φανερώνεται ποτέ στο Ανατολικό φτερό, όπως δείχνει το δαχτυλίδι όπου προφέρετε Γεβ (και γίνεται Γεμπ και Γκεμπ θεός της γης στην αρχαία Αίγυπτο) και πότε στο Δυτικό φτερό όπου προφέρετε Γεφ. 
 Το ΥΕΦ & ΥΕΒ της ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΩΘ του Ωμέγα γίνεται η Μεθιδρυση του μεταναστευω,το μεθιστημι=αλλάζω στάση τρόπο μετακινω, το μεθαρμοζω= που προσαρμόζει τις τροχιές και τους άξονες, το ΜΕΘΥΔΡΙΟΝ= κάθομαι ανάμεσα στα νερά Βορρά Νότου ΤΟΥ ΜΕΘΗΜΑΙ κάθομαι ανάμεσα,του ΜΕΘΥ=οίνου, και η Μωθ η ΜΕΘΥΔΡΙΑ ΝΥΜΦΗ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.
Συνεπώς η λέξη που ταιριάζει περισσότερο τόσο στο σύστημα που εισρέει , όσο και στο γράμμα, είναι το ΜΕΘΗΜΑΙ ΤΟΥ ΜΕΘΥΔΡΙΟΝ της ΜΕΘΥΔΡΙΑΣ ΝΥΜΦΗΣ. 
* Ταξιδεύοντας στα γράμματα του δαχτυλιδιού θα δούμε το γιατί ταιριάζει αυτή η λέξη πιότερο από οποία συλλαβή η γράμμα. Ωστόσο, αν θέλουμε μια συλλαβη η γράμμα το (Γ/Ρ)ΩθF/ (Γ/Ρ)ΩΣF του ΥΥ θα ήταν το καταλληλότερο (Γ/Ρ)ΩΘΥΥ/ (Γ/Ρ)ΩΣΥΥ Παρακάτω θα δούμε τις μεταμορφώσεις της ΜΕΘΥΔΡΙΑΣ ΝΥΜΦΗΣ ΥΥ 
ΜΩΘ
ΜΩΘ=ΩΜΕΓΑ=849= Εγαμω = Γε Ω Μα (ye U ma) κρύβω και φανερώνω το στέμμα που πολλαπλασιαζει (Ει) εκ του πρωταρχικού στοιχείου της υλοποίησης του κόσμου την στοιχειακή συσταση του = Γεμα Ω (ολοκληρωση του Ω) στην πεταλουδα Μωθ το Ωθ της ώθησης δινεται απο το Μει,my(mai) της υλοποιητικης μητρας των εκδηλώσεων. ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΥΓΗ η ΜΩΘ στο δεντρο Αθ (ΑΗ ΘΟΥ=ΠΝΕΎΜΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΗΣ ΦΎΣΕΩΣ) των υπάρξεων. Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΡΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΠΟΙΗΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΥΗΣΕΩΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΌ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΟΥΝ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΛΟΝ. 
http://www.newsnowgr.com/article/1276745/to-daxtylidi-tou-mavrou-spilaiou-tis-knosou-me-tin-ainigmatiki-speiroeidi-grammiki-grafi-a.html
Η ΨΥΧΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ, ΜΩΘ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΙ Η ΤΟ ΚΟΧΥΛΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΥΣΣΑΛΙΔΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ. ΜΗΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΠΥΓΗ, ΜΙΑ ΚΙΒΩΤΟ ΑΠΕΙΡΩΝ ΨΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΣΑΡΚΟΝΟΝΤΑΙ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΣΗΣ ΠΟΙΗΣΕΩΣ. 
2=18. 10 = 10 JA = ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΌ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΙΣΡΟΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΖΩΝΗ .
3 = 17 ΤΕΛΙΚΟ : ΜΟΙΣΑΙΟΝ (ΣΙ) ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗ ΠΟΙΗΣΕΩΣ 
4 = 16. ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΕΚΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το ΝΕ. ΑΘ ΝΕ ΑΘ Ο κορμός καλαμαρι με την κεφαλή στην Τουκανα=άξονας του δέντρου της γης, και η βάρκα του ισημερινού με τις δύο ΓΛΑΥΚΕΣ. Φ1 ΓΛΑΥΚΑ ΔΥΤΙΚΗ βραχογραφίας ΑΓΓΙΤΗ Από Σείριο ως Διδυμους Γλαύκα Δυτικής ΤΡΙΑΙΝΗΣ Ωριων, Φ2 ΓΛΑΎΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΡΙΑΙΝΗΣ Κύκνου. Απο Οφιουχο ως δυτικό φτερό Κύκνου.

 Φ1.Γλαυκα Ωρίωνος-Αγγιτηκαι Φ2. Γλαύκα Κύκνου 
 5 = 15. ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΠΕΜΠΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το σταφύλι Di. Το Ντι : που στο ρεθ ιρισαεθ σημαίνει ισχύ, μας δείχνει τον καρπό της αμπέλου του Δίον+Νησσα=Ορνηθ=Κύκνου. Ο κοσμικός οίνος εχει επιτελέσει το έργο του. Εισερχόμενος από την αμπέλο του γαλαξιακού βραχίονα στο ηλιακό σύστη - μα, έχει αλλάξει το σημείο κλήσης ισημερινού Έχει αλλάξει το πρόσωπο της γης, έχει ωριμάσει το σταφύλι. Το τεμνομενο πτερύγιο του κήτους έχει εδώ να κάνει με το σημείο κλήσης. Οι 6 τελείες του Ντι ίσως μας δείχνουν παλαιότερους ισημερινός.Αλλιως 6φασεις μετάβασης. 
 14 = 6. Το ΕΚΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το ΤΕ. Ένα δέντρο με 4 κλωνάρια. Το έσω ηλιακό σύστημα - δηλαδή μέχρι και τον Άρη. Με το γράμμα αυτό, ολοκληρώνει τι θέλει α μας πει για το δέντρο που μας αφορά. 
 13 = 7. ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το Ι το οποίο μας δείχνει την αρχή του έτους με την ανάλυση του ju. Εδώ το Ι είναι ο Σταύρος της μέτρησης του έτους. Είναι ένα σύμβολο όμοιο του αστρολογικου Διός με μια έξτρα γραμμή ενδιάμεσα στο αριστερό μέρος ως τρίαινα.Δεν είναι τυχαίο καθώς το ελληνικό όμικρον =360=1ζωδιο Διός με το οποίο μετρούσαν το προφητικό έτος όπως οι Μάγιας.Αντιστοιχει στο Τουν. Το γράμμα Ι, χωρίζει το έτος σε τέσσερις εποχές, όπου η πρώτηειναι η πιο σημαντική, Πριν τελειώσει η εποχή μας ένα σημαντικό γεγονός επισημαίνεται-που πιθανότατα να είναι η αρχή του έτους ή του συμβάντος που μας αναφέρει το κείμενο. Έτσι μπορεί να έχει διαφορές στην γραφή ,τόσο στην απόσταση της ενδιάμεσης έξτρα γραμμής η κάποιον δείκτη εμφατικό κάτωθεν. Έτσι μπορούμε να βρούμε τον μήνα που θεαθεί η σπείρα.
12 = 8. ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι επίσης σύνθετο ΛΙ+F/ ΡΙ+F Είναι περίπου το ίδιο με το πέμπτο αλλά έχει διαφορά στην εμφατική. Βλέπουμε ένα ανεστραμμενο όρος με ένα δείκτη που δείχνει νοτιοδυτικά. Όπως το βλέπουμε στη σπείρα θα λέγαμε πως είναι Υ =ΣΑ . Φέρει μια γραμμή αριστερά του δηλαδή δυτικά. Δυτικά λοιπόν του όρους δείκτη κινούμεθα. Το εμφατικό σημάδι είναι σημάδι του τι=όρους ή πετάλου (σχηματικά), συνεπώς είναι ς ή ζ για την σημερινή γλώσσα. Αλλιώς είναι F το διγαμμο = το αιολικο θβ =εφ,εβ= Φεβ τα φτερά της ΜΩΘ=849=Ωμέγα στο πέταλο της Μωθ, που μετρά τους μεγακυκλους. 
 11 = 9. ΤΟ ΈΝΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι και αυτο αντίστροφο. Αντί λοιπόν ΤΑ είναι το Ατ. Μοιάζει με ευθυγραμμισμένο C με αγκύλες που περικλείουν ένα χωρο, όπως οι παρενθέσεις. Το Τα σχετίζεται με το χώρο. Πλαισιωνω ένα χώρο. Συνεπώς προασπίζομαι έναν χώρο. Το Ατ μας δείχνει πως βρίσκει μια αντίθετη δύναμη στην προάσπιση. Αυτό παραπέμπει στο πώς λειτουργούσε η ώρα της θρέψης πριν την μόνιμη εγκατάσταση και πώς μετά. Το να ζω σε ένα μόνιμο τόπο σημαίνει πώς δύναται να κινδυνευσω, κατά τον εμπλουτι-σμό, ο οποίος ποιεί γεωλογικά και καιρικά φαινόμενα. Εξάλλου εδώ έχουμε τον εξελικτικό ήχο των πάντων! Εκτός της φυσικής ροής, η εξελικτική γίνεται ακόμα και αφανισμός. 
10 = 10. ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το JA. Δες δεύτερο. Εδώ το Τζα προφέρετε Τζιά. Στο χώρο λοιπόν που περικλείει το Ατ του όρους δείκτη, το τζια μας δείχνει την θέση της γης, στον ισημερινό,όπου τα Ατια, ίπποι, που λαμβάνουν το τζ του πρωταρχικού, και γινονται ΑΤJΙΑ. 9 = 11. ΤΟ ΈΝΤΕΚΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το ΠΑ/ΒΑ. Ο διπλός τεμνομενος σταυρός, που θυμίζει σαύρα. Ομοιάζει με το 4ο, αλλά εδώ μοιάζει με πτηνό που χει 4 φτερά. Από το όρος της μωθ με τον δείκτη και την πλαισίωση του χώρου πάμε ξανά στους 4πλανητες του ισημερινού, όπου δύο τροχιές μοιάζουν πιο σημαντικές, κατά την εισροή. ΑΝΑΡΡΊΧΗΣΗ. 
8 = 12. ΤΟ ΔΩΔΈΚΑΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι σύνθετο.(Ε) ΚΕ+ΡΕ+(Α)=(Ε)ΚΡΕΑ. Τα φτερά της πεταλούδας φανερώνουν το πνεύμα της γης. Εχουμε ξεκάθαρο το ΚΕ αλλά με μια τρίαινα=ΡΕ και εμφατικό παλάμης (α) στην βάση της τρίαινας που δείχνει από ανατολή πόρος δύση. Το ΚΕ με τα ανοιχτά φτερά της πεταλούδας μας μιλα για το πνεύμα της ημερας. Αντιθέτως το επόμενο γράμμα της Μωθ, νυχτοπεταλούδας μας μιλά για την νύχτα. 
 7 = 13. ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΤΡΙΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι σύνθετο (Ι)ΠΙ+ΤΙ(α)=(Ι)ΠΤΙ(α). Κ αι αυτό σύνθετο, καθώς εδώ, φέρει το ξίφος (αορ) ως σώμα της νυχτοπετα-λούδας, αλλά και το Τι =πέταλο ως βάση του σχήματος των φτερών της με αγκύλες σαν το Τα, το Πτηνό δείκτη =Ι και παλάμη=Α.Συνεπώς κανονικά πρέπει να προσθέσουμε το Ι Α και το ΤΙ. Αναφερετε στο πνεύμα της νύχτας. 
 6 = 14. ΤΟ ΔΕΚΑΤΟΤΕΤΑΡΤΟ ΓΡΑΜΜΑ είναι το πτερύγιο του κήτους. Φάλαινας. ΚO+WI+RO=KWR(o). Το πτερύγιο των ξηρών, συμβολίζει δύναμη υδάτινη συνεπώς ζωής και ασπίδας. Το Κο και wi των πτερυγιων. Ρο της γραμμής που τέμνει δημιουργώντας σταυρό. Το KWR Κουρ θυμίζει του Κουρήτες. Αλλιως τα πτερύγια του ΗΤΑ. Ως πρωτεύοντα θηλαστικά τα κήτη μεταλαμπαδεύσουν την ασπίδα σε όλα τα άλλα θηλαστικά,ενώ σαν υδάτινα συμβολίζουν την δύναμη της ζωής.Το πτερύγιο, διασχίζει το ύδωρ. Εργάζεται με αυτό στην πλεύση. Στην εισροή είναι σημαντικά σύμβολα καθώς εργάζονται με την στοιχειακή σύνθεση και την ισχυρή ταχύτερη πνευση.Γινονται έτσι πτερύγια που τρέχουν μέσα στο όλον της γης υφαίνοντας το νέο της πρόσωπο και την νέα ασπίδα. Συμβολο ποιητικής δυνάμεως. 

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: