Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
Αθηνα, Αττική
Κάλπασε με τον Πήγασο.

welcome to my poetry site

Το contact me,my emails are
inei777@gmail.com & auinta888@windowslive.com

17/5/15

ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ- diamantie di




ΤΟ ΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΣΤΡΟ 

Στο κεντρο του  Άστρου της Ζωής έχουμε τα βρέφη που φέρουν την κορώνα της Φύσεως.
Παρατηρήστε το Οκτάεδρο Δεξιά. Βλέπετε πως το Οκτάεδρο περιστρέφετε.
Αρχικά απο το Άστρο της Ζωής των βρεφών 0 που τα ονομάζουμε Διαμάντια,το πρώτο Οκτάεδρο αρχίζει με το Γαλάζιο 1 και τις ηλικίες απο 1 έτους ως το Λευκό  8ο οπου τα παιδιά 8ετών στην 8η έδρα που είναι  και η πρώτη της εισόδου στο δοιηκιτικό μέρος του Διαμαντιού.
Εδώ η στροφή είναι απο Αριστερά προς Δεξιά διοτι το παιδί βαδίζει απο την Συναισθηματικη Νοημοσύνη προς την Αναλυτική Νοημοσύνη.

Στο 2ο Οκτάεδρο

Αρχίζει απο το Γαλάζιο 1 οπου η ηλικία των  9 ετών και φτάνει στο Λευκό 8 όπου τα παιδιά των 16 ετών στην 8η έδρα που είναι και η δεύτερη της εισόδου στο δοιηκιτικό σχήμα του Διαμαντιού.
Εδώ η στροφή είναι απο δεξιά προς Αριστερά διοτι το παιδί γεφυρώνει την Αναλυτική Νοημοσύνη με την Συναισθηματική Νοημοσύνη.

Στο 3ο Οκτάεδρο


Αρχίζει με το Γαλάζιο 1 και τις ηλικίες απο 17 ετών ως το Λευκό 8ο  οπου το άτομο είναι  24 ετών στην 8η έδρα που είναι  και η τρίτη της εισόδου στο δοιηκιτικό μέρος του Διαμαντιού.
Εδώ η στροφή είναι απο Δεξιά  προς Αριστερά αλλά διαφορετικής φοράς δειχνωντας έτσι την ολοκλήρωση του 1ου μικρόκυκλου στην ηλικία των 24 ετών.Το άτομο απο το 17ο έτος ως το 24ο βαδίζει απο την γεφύρωση της Συναισθηματικης Νοημοσύνης με την Αναλυτική  έχωντας την  Αναλυτική Νοημοσύνη ως κύρια βάση προς την Συναισθηματική Νοημοσύνη η οποία εδραιώνει την κατανόηση της λειτουργίας του κόσμου του.

Κατα τον ίδιο τρόπο συνεχίζει την εναλλαγη απο Αριστερά προς Δεξια 25-32 και  απο Δεξιά προς αριστερα 33-40 στα επόμενα  οκτάεδρα και αλλάζει φορά -καθώς ολοκληρώνει τον 2ο μικρόκυκλο  στην ηλικία των 41-48  Η εναλλαγή αυτή συνεχίζετε  μέχρι το τέλος της ζωής του ατόμου.
Καθε λοιπον 3 οκταεδρα στο τρίτο έχουμε την ολοκλήρωση ενός μικρόκυκλου που παριστάνετε με αλλαγή της φοράς και  βασίζετε στο 4 - vina. 

Το 4 vina- Βίνα στην ουσία κινείτον βηματισμό της αντιληψης.



Το vina που είναι το 4 Τεσσερα-τέταρτο βήμα  και  φέρει πάντα το πορτοκαλί χρώμα και το 4- Βίνα σημαίνει η μήτρα των εκδηλώσεων και σχετίζετε με το ιερό τετράγραμμο της ζωής.

Ανα 4ετη έχουμε ενα βήμα ωρίμανσης του αντιληπτικού πεδίου.
Το παιδί στο 4ο έτος εδραιώνει την στροφή απο την συναισθηματική προς την αναλυτική ένω στο 5ο φανερώνει την ικανότητα της αναλυτικής του ωρίμανσης Στο 8ο έτος του 4+4 είναι ικανό να επεξεργαστει και να αναλύσει δεδομενα χρησιμοποιόντας τον υποθετικό λόγο.

Ετσι το πορτοκαλι 4 εναλάσσετε με το λευκό 8.

Παρατηρήστε τώρα την σειρά των χρωμάτων όπου το 1.Διαυγή-Γαλάζιο// μπλέ-Γαλάζιο//Κίτρινο-Γαλάζιο Κινήτε βάση της σημασίας των χρωμάτων.
Δυστηχως είναι δύσκολο να αναλύσουμε εδω  τα πάντα.

Στα 20 έτη λοιπον έχουμε 8+8+4 που θεμελιώνει την αντιληπτική μας ωστε να ολοκληρωθεί και να φανερωθεί σε πλήρη ισχύ στα 24 μας.
Στα 24 ετη μας  έχουμε ολοκληρώσει 3 Οκταετίες μέσα στις οποίες ολοκληρώσαμε ένα αντιληπτικό μικρόκυκλο. 

8+8+8 ισον ενα εξελικτικο αντιληπτικό βήμα  το οποίο σχετιζετε με την φανέρωση των ικανοτήτων μας και την  βαθύτερη κατανόηση των πτυχών του είναι μας.

Το Άστρο της Ζωής μας βοήθά να κατανοήσουμε  την αντιληπτική μας πρόοδο μας στον βηματισμό του ανα  Τέσσερα vina και ανα Οκτώ die.

To die Ντιέ μας δίνει την πλήρη ισχύ στην ολοκλήρωση του κάθε μικρού βήματος.

Συγκεντρώνουμε λοιπόν τις ηλικίες της 8ης έδρας του Λευκού φωτός του κάθε 8έδρου και τις θέτουμε στο κυβερνητικό 8εδρο του Διαμαντιου.
Ετσι έχουμε στο κυβερνητικό σχήμα  ως κέντρο τα βρέφη που είναι το Διαμάντι, στο 1ο Οκτάεδρο τα 8ετη και στο 2ο Οκτάεδρο τις ηλικίες 16-24-32-40-48-56-64-72 και τις 80-88-96...στον μαύρο κύκλο που περιβάλλει το Διαμάντι του οποίου οι ηλικίες ορίζονται ως πέρα απο τον μέσο όρο ζωής. 
Ο Μάυρος Κύκλος συμβολίζει το ανεκδήλωτο καθως οι ηλικίες αυτές βαδίζουν προς αυτό και θεωρούνται όπως και τα βρέφη-διαμάντια- διαύγης  ήχοι απο το ανεκδήλωτο στο εκδηλωμένο.
Ελάτε να συζητήσουμε στο:
https://sites.google.com/site/rethirishaepoetryinei777/forum/forum
https://groups.google.com/group/iris-diamond-?hl=el

Δεν υπάρχουν σχόλια: